Wij hebben toffe glitter tops van ons eigen merk Ana·S. Deze Ana·S tops zijn perfect om het hele jaar door te dragen. Met een klein glittertje in de stof zijn ze net even anders dan andere tops.

Modellen

De Ana·S tops zijn verkrijgbaar in 2 modellen, Top Marina en Top Richelle.Top Marina heeft een vierkante hals en Top Richelle een ronde hals met een raceback achterkant, deze oogt wat sportiever. De Ana·S tops zijn verkrijgbaar in de maten S tot en met XL.

Stijlen

De Ana·S tops zijn op zoveel verschillende manieren te dragen. Wij raken er niet over uitgepraat en we laten ze dan ook regelmatig zien in onze fashion update op dinsdag avond, te zien op onze sociale media. Volg je ons al?

In het voorjaar combineer je de top onder een mooie blouse om net even een beetje extra twist te geven. ’s Zomers draag je de Ana·S top op een broek of rokje. Is het nog wat fris, dan stijl je hem af met een toffe spijkerjas of een comfy vest.

Heb je een leuk feestje? Stijl dan de Ana·S top met een mooie pantalon, hakken en een blazer voor een meer classy look.

In de winter is de Ana·S top zeer geschikt om onder je kleding te dragen, zodat je lekker warm blijft. De Ana·S top is een aankoop die je het hele jaar door draagt en omdat er zoveel kleuren zijn, past de Ana·S top bij elke outfit.

Bestel vandaag nog en we weten zeker dat je geen spijt krijgt van deze aankoop!

 

Pagina 1 van 3