Vóór 12.00 uur besteld =
dezelfde dag verzonden!
 Verzending €4,95 (gratis boven €75,-)
 YouReview
8.8 / 10 uit 3 onafhankelijke reviews
Volg ons:

Bezorging & Afhalen


1. KLACHT & GARANTIE

1.1 Ik heb een klacht over een artikel, wat nu?

In het geval van een klacht, zoeken we graag zo snel mogelijk naar een goede oplossing. Helaas kan het eens voorkomen dat een artikel niet in orde blijkt te zijn. In dat geval verzoeken wij jou om direct contact op te nemen met ons met de vermelding van je klacht en ordernummer. Wij nemen je klacht zo snel mogelijk in behandeling en zoeken samen met jou naar een passende oplossing.


1.2 Er mist een artikel uit mijn bestelling, wat nu?

Het kan soms voorkomen dat er iets is misgegaan met het klaarmaken van jouw bestelling. In dit geval verzoeken wij jou om direct contact op te nemen met ons met de vermelding van je klacht en ordernummer. Wij nemen je klacht zo snel mogelijk in behandeling en zoeken samen met jou naar een passende oplossing.


1.3 Ik heb een verkeerd artikel ontvangen, wat nu?

Het kan soms voorkomen dat er iets is misgegaan met het klaarmaken van jouw bestelling. In dit geval verzoeken wij jou om direct contact op te nemen met ons met de vermelding van je klacht en ordernummer. Wij nemen je klacht zo snel mogelijk in behandeling en zoeken samen met jou naar een passende oplossing.


1.4 Ik heb een beschadigd artikel, wat nu?

Helaas kan het voorkomen dat jouw bestelling beschadigd raakt tijdens de verzending. Hier kunt u natuurlijk niks aan doen. In het geval van beschadiging verzoeken we je direct contact op te nemen met ons met de vermelding van je klacht en ordernummer. Wij nemen je klacht zo snel mogelijk in behandeling en zoeken samen met jou naar een passende oplossing.


1.5 Garantie.

Het loslaten van strass steentjes, opdrukkken en studs vallen niet onder de garantie.

2. BEZORGING & AFHALEN

2.1 Hoe wordt mijn bestelling verzonden?

Alle bestellingen worden standaard met PostNL geleverd.


2.3 Ik ben op het moment van bezorging niet thuis! Wat nu?

Ben je niet thuis op het moment van bezorging? Dit is geen probleem! PostNL zal proberen het pakket af te leveren bij de buren. Als dit ook niet lukt, dan laat de bezorger een bericht voor je achter met het volgende bezorgmoment.


2.4 Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten voor standaard verzending binnen Nederland zijn €4,95. Voor België is dat €5,95. Je betaalt deze bijdrage voor het verwerken en afleveren van je bestelling. Bestel je voor €75,- of meer? Dan betalen wij deze kosten voor jou. Let op! Kies je voor de optie Same Day Delivery? De kosten voor Same Day Delivery zijn €14,95, ook wanneer je een bestelling plaatst boven de €75,-.
De verzendkosten binnen Nederland zijn €4,95.


2.5 Waar wordt mijn bestelling afgeleverd?

Het adres wat je bij je bestelling doorgeeft als factuuradres is standaard het afleveradres. Mocht je graag een ander afleveradres willen dan jouw eigen adres, dan kun je dit aangeven bij je bestelling.


2.6 Kan ik mijn pakket ook laten bezorgen bij een Post NL locatie?

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je binnen 24 uur een verzendbevestiging. Hierin staat een link met de Track & Trace code van Post NL. Zo kun je zien wanneer jouw bestelling wordt geleverd. Let op! Heb je binnen 3 werkdagen jouw bestelling nog niet ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zoeken dan zo snel mogelijk voor je uit wat de status is van jouw bestelling.
 

3. RETOURNEREN & RUILEN

3.1 Kan ik mijn bestelling retourneren?

Ben je niet helemaal tevreden met jouw bestelde artikelen? Jammer, maar dat kan gebeuren! Wanneer de artikelen voldoen aan onze voorwaarden kun je deze retourneren. We zullen dan overgaan op terugbetaling van het aankoopbedrag.
Let op! Vul de te retourneren artikelen en de reden van retour in op het bijgeleverde retourformulier. Vergeet niet het retourformulier toe te voegen aan het pakketje, anders kunnen we jouw retour niet verwerken!


3.2 Ik heb geen retourformulier, wat nu?

Het is geen ramp als je het formulier niet meer hebt. Wel is het dan belangrijk om even een papier bij jouw retourpakket te voegen met daarop:
 • Ordernummer
 • De reden van retour
 • Of je de artikelen zou willen ruilen voor een andere maat


3.3 Wat zijn de kosten voor retourneren? (Nederland)

Je bent als klant zelf verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending. De kosten hiervan zijn afhankelijk van de verzendmethode die je kiest. We raden je aan om via Anastasia Fashion een MyParcel retouretiket aan te schaffen. De kosten hiervoor zijn €4,95. Dit is een goedkopere optie ten opzichte van de reguliere pakketpost van PostNL, dit is €6,95.


3.4 Hoe kan ik mijn bestelling retourneren? (Retourlabel downloaden Nederland)

We raden je aan om via Anastasiafashion een MyParcel retouretiket aan te schaffen. De kosten hiervoor zijn €4,95. Dit is een goedkopere optie ten opzichte van de reguliere pakketpost van PostNL (€6,95).
Het retouretiket kun je betalen en uitprinten via deze link: MyParcel (Let op! Niet mogelijk via tablet of telefoon)
Het etiket plak je over het oude adres heen. Via een PostNL-locatie kun je jouw pakketje vervolgens zonder extra kosten naar ons retouradres laten opsturen. Je ontvangt van de baliemedewerker een bonnetje met daarop je Track & Trace code. Aan de hand hiervan kun je jouw pakketje volgen. Bewaar dit bonnetje ter referentie.
Het aanschaffen van een retouretiket is niet verplicht. Je kunt het pakketje ook via de reguliere pakketpost retourneren. Via PostNL betaal je hiervoor €6,95. Via een PostNL servicepunt kun je jouw pakketje naar ons retouradres laten opsturen. Je ontvangt van de baliemedewerker een bonnetje met daarop je Track & Trace code. Aan de hand hiervan kun je jouw pakketje volgen. Bewaar dit bonnetje ter referentie.

Retouradres:
Anastasia Fashion
Dorpsstraat 4B
3451 BK Vleuten
Nederland
Let op! Vul de te retourneren artikelen en de reden van retour in op het bijgeleverde retourformulier. Vergeet niet het retourformulier toe te voegen aan het pakketje, anders kunnen we jouw retour niet verwerken!
Let op! Zonder bewijs van verzending met Track & Trace code worden zoekgeraakte retouren niet terugbetaald.


3.5 Ik heb de verkeerde maat besteld, kan ik het artikel ruilen voor een andere maat?

Is het artikel dat je hebt besteld te groot of te klein? Geen probleem! Wanneer het artikel voldoet aan onze voorwaarden kun je deze omruilen voor een andere maat. Bij het invullen van het bijgeleverde retourformulier kun je voor deze optie kiezen. Vergeet niet aan te geven welke maat je graag wilt ontvangen! Zodra we jouw retour hebben ontvangen, wordt er gekeken of de gewenste maat op voorraad is. Wanneer dit het geval is, wordt dit artikel kosteloos naar je verstuurd. Je ontvangt dezelfde dag nog een bevestiging dat jouw bestelling onderweg is.


3.6 Kan ik mijn bestelde artikel omruilen voor een ander artikel?

Bestelde artikelen kunnen helaas niet worden omgeruild voor een ander artikel. Het is alleen mogelijk om een artikel te ruilen voor een andere maat van hetzelfde artikel. Wil je toch graag een ander artikel ontvangen, dan raden we je aan om jouw aankoop retour te sturen. Wanneer jouw retour voldoet aan de voorwaarden, zullen we overgaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag. Je kunt voor het artikel dat je wilt ontvangen zelf een nieuwe bestelling plaatsen in onze shop.


3.7 Wat zijn de retourvoorwaarden?
 • Retourneren kan alleen binnen de gestelde retourtermijn (14 dagen na ontvangst)
 • De te retourneren artikelen dienen ongedragen te zijn en alle tags bevestigd.
 • De te retourneren artikelen bevatten geen gebruikssporen of make-upvlekken na het passen.
 • De te retourneren artikelen zijn niet gewassen
 • De retourneren artikelen ruiken niet naar rook
Let op! Voldoen de geretourneerde artikelen niet aan deze voorwaarden, dan kunnen we je retour helaas niet verwerken.


3.8 Wat is de retourtermijn?

Je hebt het recht om jouw bestelling te herroepen en retour te sturen binnen onze retour termijn van 14 dagen.
 

3.9 Mijn retour voldoet niet aan de voorwaarden, wat nu?

Wanneer een artikel niet voldoet aan onze retourvoorwaarden, kun je deze helaas niet retourneren. Onze retourverwerking stelt aan de hand van diverse toetsingen vast of een retour gestuurd artikel voldoet aan de voorwaarden. Voldoet je retour niet aan de voorwaarden, dan kunnen we deze niet verwerken en niet overgaan op terugbetaling.


3.10 Kan ik mijn retour ook via de brievenbus retourneren?

Past jouw retourpakketje in de brievenbus? Dan kun je er ook voor kiezen om je retour via brievenbuspost naar ons retouradres te versturen. Let er op dat je het pakketje wel voldoende frankeert. Dit is afhankelijk van het gewicht.
Let op! Brievenbuspost is niet voorzien van een Track & Trace code. Zonder bewijs van verzending met Track & Trace code worden zoekgeraakte retouren niet terugbetaald. Het versturen van je retour via brievenbuspost is dus op eigen risico.


3.11 Hebben jullie mijn retour ontvangen?

Zodra wij je retour hebben ontvangen ontvang je hiervan een bevestiging via de e-mail. Heb je 5 dagen na de verzending van je retour nog geen bericht van ons ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice met vermelding van je ordernummer.


3.12 Wanneer en hoe wordt mijn bestelling terugbetaald?

Zodra wij het retour pakketje hebben ontvangen, wordt je retour verwerkt. Je ontvangt hiervan een bevestiging via e-mail. Binnen enkele dagen na de verwerking van je retour ontvang je het aankoopbedrag terug op je rekening. De terugbetaling vindt plaats via de betaalmethode die je hebt gekozen bij het afrekenen van je bestelling. Heb je de volledige factuur al voldaan, dan ontvang je een terugbetaling van het teveel betaalde bedrag.


3.13 Ik stuur mijn gehele bestelling retour, worden de verzendkosten dan ook terugbetaald?

Wanneer je jouw gehele bestelling retourneert, ontvang je ook een terugbetaling van de oorspronkelijke verzendkosten. Voor de kosten van de retourzending ben je als klant zelf verantwoordelijk.


3.14 Welke voorwaarden gelden er tijdens een SALE?

Er gelden tijdens de sale iets andere regels dan normaal. Waar je tijdens de sale rekening mee moet houden is het volgende:
- Wanneer je een item hebt besteld en deze later in de sale komt, dan kunnen wij de korting helaas niet meer met terugwerkende kracht verrekenen.
- Het retourneren van Sale items is uiteraard gewoon mogelijk, er wordt dan een tegoedbon uitgeschreven.
- Tijdens stapel sales heb je op het moment dat je een item retourneert vaak geen recht meer op de stapelkorting. In dat geval komen we je toch tegemoet door je een tegoedbon te geven in de vorm van een kortingscode ter waarde van het geretourneerde item. Je krijgt dus geen geld terug, maar wel een tegoedbon.
- Korting op korting is niet mogelijk, dus helaas gelden kortingscodes niet op sale items.
 

4. BESTELLEN & BETALEN

4.1 Hoe plaats ik een bestelling?

Stap 1. Winkelwagen
Shop op de site jouw favoriete artikelen. Ben je klaar met winkelen? Klik dan op de winkelwagen en controleer of de maten en aantallen kloppen. Is dit allemaal correct? Klik dan op ‘Ga door naar afrekenen’.
Stap 2. Afrekenen
Bij het afrekenen kun je je persoonlijke gegevens invullen. Als je al een account hebt en bent ingelogd dan worden deze gegevens automatisch ingevuld. Controleer deze gegevens wel voordat je verder gaat naar de verzendmethode.
Stap 3. Verzendmethode
Bij de verzendmethode kun je ervoor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen of om deze te laten bezorgen bij een ophaalpunt. Je kunt je pakketje dan afhalen bij de dichtstbijzijnde PostNL locatie.
Stap 4. Betalen
Kies je betaalmethode en rond de bestelling af. Nadat de betaling is afgerond ontvang je een bevestiging in je e-mail.
 

4.2 Heb ik een account nodig om te bestellen?

We adviseren je om een account aan te maken als je iets wilt bestellen. Wanneer je een account aanmaakt worden je gegevens onthouden en hoef je in het vervolg je gegevens niet meer in te vullen. Klik bovenaan de pagina op het poppetje en vervolgens op ‘registreren’. Je kunt hier je gegevens invoeren en opslaan.   


4.3 Kan ik mijn artikelen in mijn winkelwagen reserveren?

Het is niet mogelijk om artikelen te reserveren. Artikelen in je winkelmandje kunnen in de tussentijd door iemand anders besteld worden en uitverkocht raken. De artikelen worden voor je gereserveerd zodra je jouw volledige bestelling hebt afgerond.


4.4 Komen uitverkochte producten weer op voorraad?

Ons team van inkopen doet haar best om uitverkochte artikelen zo snel mogelijk aan te vullen. Sale items worden niet meer aangevuld.


4.5 Ik heb een kortingscode of giftcard, hoe gebruik ik deze?

Een kortingscode kan ingevuld worden in het vakje ‘kortingscode’. Let op! Een kortingscode is niet geldig op afgeprijsde artikelen of artikelen uit de sale.


4.6 Kan ik een artikel uit mijn bestelling annuleren?

Nadat je jouw bestelling hebt afgerond, wordt deze zo snel mogelijk gereed gemaakt voor verzending. Om die reden is het niet meer mogelijk om een artikel uit je bestelling te annuleren. Indien je het artikel niet wenst te ontvangen, raden wij je aan om het na ontvangst van je bestelling retour te sturen.


4.7 Kan ik mijn gehele bestelling annuleren?

Nadat je jouw bestelling hebt afgerond, wordt deze zo snel mogelijk gereed gemaakt voor verzending. Om die reden is het niet meer mogelijk om je bestelling te annuleren. Indien je jouw bestelling niet wenst te ontvangen, raden wij je aan om deze na ontvangst retour te sturen.


4.8 Waar is mijn bestelling?

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je binnen 24 uur een verzendbevestiging. Hierin staat een link met de Track & Trace code van PostNL. 
Let op! Heb je binnen 3 werkdagen jouw bestelling nog niet ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zoeken dan zo snel mogelijk voor je uit wat de status is van jouw bestelling.


4.9 Veilig betalen

Omdat online shoppen steeds populairder wordt en er dagelijks ontzettend veel nieuwe webwinkels bijkomen, is het belangrijk dat je er zeker van bent dat je op een veilige manier kunt winkelen. Bij onskun je altijd winkelen in een beveiligde omgeving. Wij zorgen ervoor dat al jouw persoonlijke gegevens veilig worden bewaard. Daarnaast worden jouw gegevens nooit verstrekt aan derden. Zo ben je er altijd zeker van dat je op een veilige manier kunt shoppen bij Anastasia Fashion.
De beveiligde omgeving voor veilig betalen kun je herkennen aan het slotje in de adresbalk van de pagina. De adresbalk kleurt uiteindelijk groen. 
Verder raden wij je aan om niemand je inloggegevens te geven. Zo ben je er zeker van dat niemand misbruik kan maken van jouw account. 


4.10 Betalingsmogelijkheden

IDEAL
Met IDEAL betaal je je bestelling direct vanaf je bankrekening. Je kunt met IDEAL betalen als je in het bezit bent van een Nederlands bankrekeningnummer.

Creditcard (VISA, MasterCard, Maestro, American Express)                                                                      Zodra je de bestelling hebt betaald wordt er een reservering op je creditcard gedaan. Zodra de bestelling is verzonden wordt het aankoopbedrag afgeschreven.
Ondervind je tijdens het bestellen problemen met jouw creditcard en kun je hierdoor jouw bestelling niet afronden? Controleer dan eerst goed of je al jouw gegevens juist hebt ingevuld of neem contact op met onze klantenservice.


Paypal
PayPal is een veilige manier om online te betalen zonder jouw gegevens te delen. Koppel jouw bankrekening of creditcard en betaal gemakkelijk en veilig jouw bestelling. Een positief saldo op jouw PayPal account is vereist om een bestelling volledig af te ronden.
Let op! Mocht jouw saldo ontoereikend zijn, dan wachten wij met het versturen van jouw bestelling. In de tussentijd wordt jouw bestelling niet gereserveerd, waardoor er geen rechten kunnen worden ontleend aan jouw geplaatste bestelling.
 
 
4.11 Meest gestelde vragen

Ik heb betaald maar krijg vervolgens geen bevestiging
Het kan voorkomen dat je een volledig afgeronde bestelling hebt gedaan, maar dat je nog geen bevestiging hebt ontvangen van jouw bestelling. Er kunnen verschillende oorzaken zijn.
 1. Jouw bevestiging is in de spamfilter van je email terecht gekomen;
 2. Wegens vele bestellingen die tegelijk worden gedaan kan er een vertraging komen in het verzenden van jouw bestelbevestiging;
 3. Er is een technische fout waardoor jouw bestelling niet goed is doorgekomen. Controleer eerst goed of er wel een succesvolle betaling is geweest. Als dit wel het geval is, stuur dan een screenshot mee met jouw bericht naar onze klantenservice.
Ik heb een bevestiging gehad dat er een terugbetaling is ingeboekt, maar ik heb nog geen terugbetaling ontvangen?
Het kan voorkomen dat er een vertraging zit in jouw terugbetaling. Normaal gesproken wordt na het bericht dat jouw terugbetaling is ingeboekt, binnen 1-3 werkdagen jouw terugbetaling uitgevoerd.  Verder worden al onze terugbetalingen gestort via de betaalmethode die je hebt gebruikt bij het afrekenen in onze kassa. 

Binnen hoeveel dagen moet mijn aankoopbedrag zijn teruggestort?
Na het bericht dat jouw terugbetaling is ingeboekt moet binnen 1-7 dagen jouw aankoopbedrag weer op jouw rekening staan.

Ik ontvang een nieuwe factuur maar het bedrag klopt niet, wat nu?
Als je een nieuwe digitale factuur ontvangt maar het openstaande bedrag is niet juist, dan kun je het beste direct contact opnemen met onze klantenservice. Wij zullen dit zo snel mogelijk samen met jou oplossen.

Ik heb een verkeerd bedrag teruggestort gekregen, wat nu?
Als je een incomplete terugbetaling hebt ontvangen kun je het beste gelijk contact opnemen met onze klantenservice. Wij zoeken dan direct voor je uit wat hiervan de oorzaak kan zijn om dit zo snel mogelijk voor je op te lossen.

Ik heb mijn IBAN rekeningnummer vergeten door te geven voor mijn terugbetaling, wat nu?
Geen probleem. Wij storten altijd jouw aankoopbedrag terug middels de betaalmethode die je hebt gekozen bij de betaling van jouw bestelling. Mocht er toch informatie ontbreken voor jouw terugbetaling, dan nemen wij contact met je op.